Espais

Les instal·lacions del CAR Jove està dissenyada per a cobrir totes les necessitats que els usuaris puguin necessitar. Per aquest motiu hi ha diferents espais, destinats per a cada una de les activitats que es duen a terme.

Vine a conèixe’ls:

Aula d’Estudi Espai Creatiu Espai art
Espai silenciós per a fer les tasques escolars, treballs en grup, estudiar… Disposa de 8 ordinadors per a autoconsulta, per a fer tasques escolars i per a la recerca d’informació. T’agradaria practicar dansa, break, hip-hop, teatre, ball, salts acrobàtics, ioga… Aquest és el teu espai! Amb una superfície d’uns 70 m2 on deixar via lliure a la teva inspiració. Espai autogestionat per a joves amb inquietuds artístiques. Ets jove artista i vols exposar la teva obra? Fes-nos-ho saber. Buscarem l’espai adient per a exposar.
Espai Àgora Ludoteca juvenil Buc d’assaig
Espai que tu i la teva colla podeu sol·licitar per a desenvolupar un projecte, debatre temes que us preocupen i planificar les accions que us motivin. La primera planta del CAR està destinada exclusivament al JOC. Hi trobaràs jocs de taula, jocs de rol, taules de ping-pong, espais per a fer tallers, TV i jocs online, Play station… Tens un grup? Toques un instrument? Al buc d’assaig insonoritzat et podràs flipar tan com vulguis sense molestar a ningú. Espai equipat i insonoritzat.
CARfeteria
Espai per passar l’estona xerrant o maquinant algun projecte. Amb un cafè o una pasta ens inspirem millor.