Salutacions de la regidora

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses tenim el convenciment que la manera de treballar és fent-ho per mantenir un diàleg directe i continu amb el nostre col·lectiu juvenil per tal de conèixer la seva realitat i poder donar resposta a les seves necessitats.

Per aquest motiu volem desplegar polítiques de joventut basades en la corresponsabilitat, l’empoderament i la participació juvenil per garantir els seus drets com a joves i com a ciutadans.

Continuem apostant pel CAR com a eina d’interacció dinàmica i divertida que a través d’un gran equip humà els motiva i els estimula a desenvolupar el seu projecte de vida.

Al CAR engeguem quatre anys d’innovació, de noves idees i d’una constant transformació per posar als nostres joves al centre d’un gran projecte de ciutat.

A través d’activitats, de tallers i de serveis a l’abast dels joves, el CAR esdevé el gran “punt de referència” del jovent del nostre municipi amb l’objectiu de donar resposta a moltes inquietuds per fer de Roses una societat inclusiva, juvenil i plena d’oportunitats. Per tant, us animo a participar obertament d’aquest espai i de sentir-vos partícips en el disseny de les polítiques de joventut del nostre municipi.

Us hi esperem!!!

Verónica Medina, Regidora de Joventut

Contacte: vmedina@roses.cat